Nyhetsbrev til PFs studentmedlemmer

2. september 2021

Søk Presteforeningens studentstipend

Studentmedlemmer i PF kan to ganger i året søke stipend til faglige aktiviteter som går utover det løpende studietilbudet.Det kan for eksempel være studietur knyttet til et emne, deltakelse på en teologisk konferanse, feltarbeid knyttet til oppgaveskriving og annet.

Les mer om studentstipendet på prest.no og send din søknad innen 15. september.

Neste søknadsfrist er 15. mars 2022.

Les mer
 

Enda mer faglig påfyll?

Prest.no har samlet informasjon om et knippe kurs og konferanser som vi tror er aktuelle for våre medlemmer. Høsten kan by på både webinarer, digitale konferanser og konferanser og seminarer hvor en møtes fysisk.

 

Tid til overs? Sjekk prest.no for bokomtaler

Omtale av nye bøker som kan være av interesse for prester. Bokomtalene er skrevet av PFs medlemmer, ansatte i sekretariatet og andre bidragsytere.

 

Skal du i praksis og trenger presteskjorte?

Bestill presteskjorte fra Fair & Square! Et par ganger i året samler de opp bestillinger og syr presteklær (lang- og kortermete t-skjorter, kjoler m.m.) Alle plaggene har glidelås i nakken. Og de er selvfølgelig laget under gode arbeidsforhold. Nyheten denne gangen er at de også kommer i grått.

Bestillingsfrist denne høsten er 15. september. 

Vi minner også om at PFs medlemmer får 15% rabatt på alle ordinære varer hos Fair & Square med koden: presteforeningen17 (Rabatten gjelder ikke presteskjortene)

Bestill kolleksjonen Ekklesial her
 

Ikke student lenger?

Husk å melde endring til medlemsregisteret! Når du går fra studier til jobb må du melde deg innpå nytt som ordinært medlem. Velkommen!

MELD DEG INN HER
 

Innbo-, reise- og ulykkesforsikring for under 1000 kr i året?

Gjennom Knif Trygghet får PFs studentmedlemmer 75 % rabatt på en veldig gunstig og spesialtilpasset forsikringspakke.

Les mer her
 

Hjelp flomofrene i Etiopia

Sentralstyret har vedtatt at Presteforeningen gir 50 000 kr til Det Norske Misjonsselskap sin Spleis for akutt nødhjelp og gjenoppbygging av Mekane Yesus kirkens teologiske seminar, etter flommen i Addis Abeba i slutten av august.

Denne støtten kommer i tillegg til det årlige bidraget gjennom Presteforeningens solidaritetsprosjekt, som gir stipend til kvinnelige teologistudenter ved dette seminaret. Vil du være med og hjelpe våre venner og kolleger i Etiopia?

Støtt spleisen her